Return to Previous Page

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zoeken op bandenmaat

De Oostenrijkse sneeuwkettingen fabrikant Pewag produceert al ruim honderd jaar sneeuwkettingen. Het topmerk staat synoniem voor innovatieve technologie, praktisch design en gebruik van hoogwaardige materialen. Met Pewag sneeuwketttingen arriveert u zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden veilig op uw bestemming.
De pewag sneeuwkettingen zijn snel en eenvoudig te monteren, zijn voorzien van kunststofdelen voor een optimale bescherming van uw lichtmetalen wielen, bieden een uitstekende grip door een fijnmazig kettingnet en door de automatische kettingspanner heeft u altijd de juiste spanning onder alle omstandigheden.

Ook de Italiaanse sneeuwkettingen fabrikant Maggi staat bekend om de topkwaliteit sneeuwkettingen. De Maggi Trak sneeuwketting is speciaal ontworpen voor auto modellen waar geen sneeuwkettingen aan de binnenkant van de band gemonteerd mogen worden. Deze sneeuwketting is zeer snel gemonteerd doormiddel van een bevestiging op de wielbout; als het wiel draait, trek de ketting zichzelf om de band. De ketting ligt alleen op het loopvlak van de band.  Hierdoor steken er geen onderdelen uit aan de binnenzijde van het wiel, waarmee het aanlopen aan de binnenkant van de wielkast wordt voorkomen.

Let op: Raadpleeg voor aanschaf van sneeuwkettingen altijd het instructieboekje van uw auto. Uw pack & Go dealer kan u hierin verder adviseren.

Sneeuwkettingenzoeker

Voer uw bandenmaat in om de juiste set sneeuwkettingen voor uw bandenmaat uit te zoeken.

Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2