Return to Previous Page

Hapro Traxer

Hapro Traxer

Hapro Traxer dakkoffer

De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Het model is robuust, uiterst betrouwbaar en een veilige opbergruimte voor al uw bagage. De Traxer is gemaakt van moderne en duurzame materialen. Een waardevolle investering in zorgeloos en veilig reizen. Are you ready to expand your life?

Autovisie magazine kiest voor Hapro bij dakkoffertest!

De Hapro Traxer 6.6 Brilliant Black krijgt bij het populaire autoblad Autovisie als enige de beoordeling 'UITSTEKEND' van de zes geteste dakkoffers. Het hoge kwaliteitsgevoel en de prijs zorgen dat deze dakkoffer als overall als beste uit de test komt! Wilt u de complete test lezen? Download het artikel.

Telegraaf kiest Hapro als winnaar kwaliteits- en gebruikerstest!

Ook de Telegraaf kiest voor Hapro! Op 29 juni 2013 is er een uitgebreid artikel verschenen in de weekendbijlage van de Telegraaf over reizen met de auto. In het artikel staan naast handige tips, ook de beoordeling en kenmerken van zes populaire dakkoffers. De Hapro Traxer 6.6 Brilliant Black komt hierbij als allerbest uit de test met - als enige in deze test - vijf sterren! Beoordeeld met hoge kwaliteit, beste prijs vergeleken met inhoud wordt de Traxer het warmst aanbevolen aan vakantiegangers die hun bagageruimte willen uitbreiden. Wilt u de complete test lezen? Download het artikel.

Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2