Return to Previous Page

Dakkoffers

Dakkoffers

Dakkoffers

De dakkoffers van Hapro munten uit in kwaliteit. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor het detail en de toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage, jaar in jaar uit.

Autovisie magazine kiest voor Hapro bij dakkoffertest!

Na een uitgebreide test met verschillende merken dakkoffers krijgt de Hapro Zenith 8.6 Silver Carbon van het Autovisie testteam een 'GOED' beoordeling! De Zenith wordt hierbij geprezen om de lengte en het montagesysteem. Wilt u de complete test lezen? Download het artikel.

Telegraaf kiest Hapro als winnaar kwaliteits- en gebruikerstest!

Ook de Telegraaf kiest voor Hapro! Op 29 juni 2013 is er een uitgebreid artikel verschenen in de weekendbijlage van de Telegraaf over reizen met de auto. In het artikel staan naast handige tips, ook de beoordeling en kenmerken van zes populaire dakkoffers. De Hapro Zenith 8.6 Silver Carbon scoort in deze test maar liefst vier van de vijf sterren! Download het artikel.

Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Rooster Lijst

Página:
  1. 1
  2. 2