Return to Previous Page

Hapro Cronos Aero 1

€ 179.00
Artikelnummer: 31110

Omschrijving:

De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor bevestiging van een dakkoffer op uw auto. Met een simpele handeling wordt de dakreling klemvast in het systeem ingesloten om vervolgens met een sleutel te worden afgesloten tegen diefstal. Veiligheid voor alles. De rubberprofielen beschermen de dakrelingen tegen beschadiging. Snelle, eenvoudige en handige montage (mede dankzij het gereedschap dat geïntegreerd is in de drager). Goed geborgd, tegen diefstal beveiligd en city crash getest is de Hapro Cronos dakdrager inclusief 5 jaar garantie de optimale dakdrager voor uw gemak.

L x B x H afmetingen 125 x 7,4 x 3,1 cm
Gewicht per drager 2,5 kg
Max. draagvermogen 100 kg *
Diefstalbeveiliging ja
Materiaal aluminium
Voor gemonteerd ja
Geschikt voor T-profiel adapter ja
Geschikt voor open/gesloten dakreling ja
Gereedschap geïntegreerd ja
Garantie 5 jaar

* Raadpleeg eerst het instructieboekje van de auto voor de maximaal toegestane dakbelasting. Deze mag niet overschreden worden.Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Detalles

NIEUW: HAPRO CRONOS AERO 1

De nieuwe Hapro Cronos Aero dakdrager is een slim dakdragersysteem met zeer uitgebreide applicatiemogelijkheden. Gebaseerd op vliegtuigtechnologie is deze dakdrager ontworpen om door de wind te snijden. Het aerodynamische design verlaagt de luchtweerstand en minimaliseert zowel windgeruis als brandstofverbruik. Bovendien is de Hapro Cronos Aero over de gehele lengte voorzien van een T-profiel met rubberen spoiler die ervoor zorgt dat de luchtstroom over de drager geleid wordt. Dit vermindert de geluidsontwikkeling, zelfs wanneer het T-profiel geopend is!